La Serra del Verd des de Gósol

Alçada màxima de la ruta:

2.282metres

Descripció breu:

Des de Gósol és el millor accés a la Serra del Verd.
La ruta hi puja seguint l’antic camí de Coll de Mola i per pistes de desforestar s’accedeix a la zona de prats. Fins el Cap del Verd s’hi arriba sense massa dificultat doncs hi arriben fins hi tot els vehicles tot terreny.
A partir de l’ampli coll dels Belitres la ruta ja es comença a complicar una mica. Cal pujar al Cap d’Urdet per dins d’un bosc de pi negre i seguir per un marcat corriol que ressegueix cap a llevant tota la serra.
La tornada l’he fet pel prat de Les Llitzes i per uns pocs marcats corriols he baixat fins a la pista de la font de les Abeurades i per senders força assequibles he retornat a Gósol pel costat del càmping.
Ruta molt interessant per tractar-se d’una serra força desconeguda però que ofereix grans panoràmiques i senders molt bonics.

Àrea geogràfica:

Alt Berguedà

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 98%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges

  • default