La Serra del Verd integral

Alçada màxima de la ruta:

2.282 metres

DescripciĂł breu:

Llarga i dura ruta d’alta muntanya que sortint de Sant Llorenç de Morunys puja fins als tres cims de la Serra del Verd tot passant per indrets força interessants com Sant LleĂ­ de Casabella, les Valls de la Pedra, Pratformiu, la Plana de TuixĂŠn i els entorns de la Borda del Pujol amb les caracterĂ­stiques Roques del Minguell.
Gran part de la ruta Ês per pistes forestals però destaca la travessa integral pel cap de la serra del Verd a travÊs de senders força tècnics amb pujades molt dures, sobretot la darrera pujada al cim del Cap del Verd.
Per la seva situaciĂł geogrĂ fica ofereix unes panorĂ miques excepcionals tant cap el vessant sud com cap el nord.
Per tant, si es tÊ una bona preparació física i una e-bike amb suficient capacitat energètica (900 w.) aquesta Ês una bona opció per a poder gaudir de la muntanya i de la btt.

Àrea geogràfica:

La Vall de Lord

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 98%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

VĂ­deo de la ruta

Galeria d’imatges