Pic de Ginèvre i Puig del Pla Bernat

Alçada màxima de la ruta:

2440 metres

Descripció breu:

Bonica matinal a uns cims inèdits amb bici. la pujada per les pistes es pot fer per on es vulgui tot seguint les pistes de servei encara en bon estat. Del Pic de Ginèvre vers el Puig de pla Bernat tot i que es una mica perdedor es van trobant caminets. La Pujada a aquesta darrer cim es fàcil però costeruda. A la baixada cal parar atenció i desviar-se força a la dreta per anar a cercar un petit collet invisible fins que no hi ets a sobre. Es la manera de perdre molts metres sense ficar-se a unes pales molt dretes. Un cop al coll de retorn anar a cercar de dret les pistes i deixar el meu track dons he volgut investigar, i ja se sap que l’èxit es després de un munt d’errors i avui ha estat un d’aquets últims. Preciosa excursió per indrets desconeguts al ciclista Català amb unes panoràmiques de primera, curteta i fàcileta.

Àrea geogràfica:

Pirineu Francès – Capcir

Ciclabilitat:

100

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges