La Serra del Verd integral

Alçada màxima de la ruta:

2.282 metres

Descripció breu:

Llarga i dura ruta d’alta muntanya que sortint de Sant Llorenç de Morunys puja fins als tres cims de la Serra del Verd tot passant per indrets força interessants com Sant Lleí de Casabella, les Valls de la Pedra, Pratformiu, la Plana de Tuixén i els entorns de la Borda del Pujol amb les característiques Roques del Minguell.
Gran part de la ruta és per pistes forestals però destaca la travessa integral pel cap de la serra del Verd a través de senders força tècnics amb pujades molt dures, sobretot la darrera pujada al cim del Cap del Verd.
Per la seva situació geogràfica ofereix unes panoràmiques excepcionals tant cap el vessant sud com cap el nord.
Per tant, si es té una bona preparació física i una e-bike amb suficient capacitat energètica (900 w.) aquesta és una bona opció per a poder gaudir de la muntanya i de la btt.

Àrea geogràfica:

La Vall de Lord

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 98%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Galeria d’imatges