El Puig Sobirà

Alçada màxima de la ruta:

1.938 metres

Descripció breu:

Curta però intensa ruta per la muntanya més emblemàtica del Puig Sobirà del municipi d’Odèn. És un cim isolat al sud de la serra del Port del Comte que per la seva situació presenta unes panoràmiques excel·lents. La pujada fins a la base de la muntanya no presenta cap dificultat atès que la majoria de trams són per pistes en bon estat. Ara bé, quan finalment s’acaba la pista el pedaleig es comença a complicar tant pel terreny a superar com pel camí poc definit en alguns trams. Les fites de pedres ajuden força però és imprescindible seguir el track que es pot trobar a wikiloc o bé a overtheclouds.eu. Si us agrada la descoberta i pedalar per senders poc coneguts aquesta és una bona ruta que per altra banda no és massa complicada tècnicament. Amb una e-bike la podreu fer més d’un 95% a sobre la bici. Només un curt tram de pujada (30 metres) i algun baixador una mica pedregós us obligaran a baixar de la bici. Pel que fa al consum crec que amb uns 400w la podeu fer.

Àrea geogràfica:

Vall de Lord

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 97%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges