El Cambradase des d’Eina

Alçada màxima de la ruta:

2.749 metres

Descripció breu:

Curta però molt panoràmica ascensió al Cambradase des de l’estació d’esquí d’Eina. El primer tram de pujada és remuntant diferents pistes d’esquí de les estacions d’Eina i de Sant Pere dels Forcats. Quan aquestes s’acaben es continua pujant per pendents aglevades fins assolir la base del cim que es puja pel seu vessant est. El retorn en el primer tram es fa pel mateix camí que la pujada però quan s’arriba a la zona esquiable es baixa per la pista negra de l’estació d’Eina. Compte si l’herba és molla. El pendent és molt fort i relliscós. Ruta exclusiva per e-bikes degut els forts pendents que cal superar.

Àrea geogràfica:

Cerdanya francesa

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 98%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges

  • DCIM\100GOPRO\GOPR2351.JPG
  • DCIM\100GOPRO\GOPR2356.JPG
  • DCIM\100GOPRO\GOPR2363.JPG
  • DCIM\100GOPRO\GOPR2364.JPG
  • DCIM\100GOPRO\GOPR2384.JPG