La Carabassa hivernal

Alçada màxima de la ruta:

2.740 metres

Descripció breu:

La Carabassa a primers de Febrer !!!!
Inaudita sortida per les dates. Sortim del petit poble de Ordèn a sobre Bellver de Cerdanya i per pistes passem per Talltendre i La Bastida. A partir d’aquí seguim per pista pero ja força mes costeruda fins que s’acaba. Ara ja es freeride primer una petita baixada cap a la Font del Ferro i després amunt cercant la carena anem dibuixant el nostre camí tot esquivant les congestes de neu. Tot i ser les dates que són arribem al cim sense més dificultats. Semblava impossible. La baixada fent l’indi per sobre les primes congestes és una gaudir incomparable, amb el Cadí com a teló de fons. Inoblidable. Com ja preveiem des del Coll de Coma de Fornos ens atenssem cap el sud perquè la baixada cap a l’est, que és millor, està nevada i gelada. Aquest caminet del vessant sud no és una meravella però es passa força bé. Un cop a la Cabana de pedra seca dels Escalders trobem la pista que sense més problemes ens reporta al punt de sortida. Gran ruta si tenim en compte que és ple hivern. No és normal. Consum 640 Watts.

Àrea geogràfica:

Pirineu Català

Ciclabilitat:

“100 %”

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges