Llívia – Font del Segre

Font del Segre

Alçada màxima de la ruta:

2380 metres

Descripció breu:

De Llívia al naixement del riu Segre, el riu mes llarg de Catalunya. Bonica matinal a un lloc poc visitat amb bici. Agafo les carreteres secundaries per anar mes ràpid per travessar la plana. De Llo fins el pla de la Creu es la pista normal. Del Coll de la Creu cap el Coll Segalera es puja bé amb alguna rampa curta. Important no deixar el camí marcat amb triangles vermells o mes endavant les marques grogues del Camí de Núria. Un cop arribats a fora el bosc el camí amb pujades i baixades es mes trialero però es deixa passar fins arribar a la Font. Un indret ben bonic. La tornada desfent el camí fins el Pla de la Creu i un cop allá baixada directe a Llo. Es un tobogan a trossos ben drets però tot ciclable cal portar bons frens !!!erta aquí la descripció breu

Àrea geogràfica:

Pirineus

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 99%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges