Cambre d’Ase N.

Alçada màxima de la ruta:

2.711 metres

DescripciĂł breu:

Sortim del poble d’Eina a l’alta Cerdanya i per camí pujo fin l’estació d’esquí. A partir d’aquí començo per pista verda, despres blava i finalment vermella. La vermella es una dura pujada, peró dura de debó i tota ciclable. En arribar a dalt del remuntador acaba el “bon” camí i per un curt tram el camí es 50% ciclable fins assolir la part superior del remuntador de l’estació de Sant Pierre. Deixem l’area esquiable i ens acostem a l’antene i camp a traves anem pujant. Aquest tros es bastant menys costarut peró mes trialero, de totes maneres es poden fer marrades llargues i aixó facilita la cosa. Arribem a un punt on tenim una bigurcació, el camí de l’esquerra va per la carena i el de la dreta que vaig agafar va per la vessant oest i planejant. En camí es estret i delicat pero de bon pasar fins arribar a un coll on tirant enrrere acabo d’enfilar-me a la carena. Estic sota el Cambra d’Ase a peu pujo els últims mtrs. El camí de tornada el desfaig fins les pistes de Sant Pierre i baixo prou be per les vermelles. L’únic que fa falta son bons frens. I ja tot cap avall fins el punt de sortida. Dura pujada pero ciclable a un dels cims alts de l’alta Cerdanya. Grans panoràmiques amb vista fins el mar.

Ă€rea geogrĂ fica:

Pirineu Francés

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 99%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

VĂ­deo de la ruta

Descarrega el track de la ruta

Galeria d’imatges