El Puig Estela i el Taga

Cim Taga

Alçada màxima de la ruta:

2.040 metres

Descripció breu:

Interessant excursió amb sortida des del nucli d’Ogassa. Es puja per una bona pista fins a sota mateix de Coll de Pal. En aquest punt s’acaba la pista i cal pujar, sense camí, pel llom herbat que queda enfront d’uns abeuradors. Forta pujada fins assolir el cap de la carena que ens portarà fins el Puig Estela. Seguim carenejant, passem per un curt tram que no és ciclable i aviat arribem a l’àmplia Portella d’Ogassa des d’on iniciem la dura pujada per aglevats fins assolir el cim del Taga. Grans panoràmiques tant cap el nord com cap el sud. Un cop ben reposats, refem un curt tram de camí i ens desviem a la dreta per baixar per un llom herbat fins al Coll de Jou, per on passa una bona pista formigonada que comunica els nuclis de Bruguera i Ogassa. La seguim cap a l’esquerra en direcció est i, després de passar per la bonica ermita de Sant Martí, arribem de nou a Ogassa.

Àrea geogràfica:

Ripollès

Ciclabilitat:

Ciclabilitat 98%

Dificultat:

Vermella

Briefing de la ruta

Vídeo de la ruta

Galeria d’imatges

 

2 thoughts on “El Puig Estela i el Taga

 1. Ferran Oliva says:

  Us felicito enormement per la vostra iniciativa i la vostra documentació tant escrita com gràfica. No obstant trobem a faltar informació sobre el consum de la bateria i les potencies elèctriques que s’han utilitzat. Aquest dimecres anirem a fer la vostra ruta d’Ogassa al Taga passant pel puig Estela.
  Moltes gracies per tot.
  Atentament
  Ferran Oliva

  Respon
  1. Joan says:

   Hola Ferran
   Ja hem sol-lucionat el consum i a les noves rutes posem el consum amb Watts.
   Les potencies es molt mes complicat i com a norma mirem d’utilitzar sempre la mínima.
   Salut i Pedals !!

   Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *